Behandelingen

Informatie over

Lipoedeem stadium 1 en 2 zijn doorgaans omkeerbaar met Quadrivas Therapy. Bij stadium 3 kan de therapie bijdragen aan een leven met (veel) minder pijn en klachten. >

Tijdens Quadrivas-behandelingen brengen we handmatig de bloedvaten en het weefsel er omheen weer in goede conditie. Hierdoor verdwijnen na verloop van tijd klachten als zware, vermoeide benen, algehele vermoeidheid, nachtelijke beenkrampen, een stram gevoel, zeurende pijn in de benen, het snel blauwe plekken krijgen, vetophopingen, rusteloze benen en andere klachten die in verband staan met lipoedeem.

Bij diabetes type I en type II zijn de bloedvaten en het weefsel er omheen vaak in slechte conditie. Quadrivas Therapy helpt klachten als gevolg van een slechte doorbloeding – zoals pijn bij het lopen, koude voeten en slechte genezing van wondjes – te verminderen of voorkomen.
Lymfoedeem als gevolg van een ongeluk, aandoening (zoals lipoedeem en/of een slechte doorbloeding) of operatie, kan met Quadrivas Therapy vaak goed verholpen worden.
Onherleidbare chronische pijn, zoals aanhoudende rugpijn of steeds terugkerende hoofdpijn, ontstaat vaak in gebieden in het lichaam waar de doorbloeding niet optimaal is.
Fibromyalgie werd lang gezien als een ziekte die ‘tussen de oren’ zit. Inmiddels is bekend dat dit absoluut niet het geval is en er zijn onderzoeken waaruit blijkt dat ook bij fibromyalgie de conditie van de bloedvaten een rol speelt.
Prima overdag kunnen functioneren, maar ’s avonds op de bank of ’s nachts in bed gek worden van rusteloze, kriebelende of zeurende benen?
Quadrivas Therapy wordt zowel voor als na orthopedische operaties ingezet. Vóór operaties om het weefsel in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en na ingrepen om het herstel te bevorderen.
Grote littekens en groot littekenweefsel, bijvoorbeeld na gecompliceerde operaties of na brandwonden, kunnen gaan trekken of het gevoel geven te ‘nauw’ te zijn.
Bij een goede doorbloeding op het moment van een sportieve prestatie, is de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen in onder meer spierweefsel optimaal.